[Workshop] TILTRÆK dine kunder og ELSK dem


Dato og tid

Torsdag d. 28. september 2017 kl. 09:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 15. september 2017 kl. 23:55

Sted

Constantia2
Norringholmsvej 32
8260 Viby J
Denmark

Arrangør

Anne Pernille Fischer fra Care To Grow & Hanne Østergård fra Svanebutikken
+45 26620775
kontakt@svanebutikken.dkTILTRÆK dine kunder og ELSK DEM

Kom med på workshoppen, hvor du lærer de 3 bedste redskaber til, hvordan du lettere tiltrækker (endnu) flere kunder automatisk - og slipper for at kæmpe med salget i din virksomhed. Uanset om du har en webshop, sælger fysiske produkter, services, skræddersyede løsninger, sessioner eller rådgivning. 

 

WORKSHOPPEN ER TIL DIG, DER:

 • Drømmer om at finde den lettest mulige måde til at tiltrække (mange flere af) de rigtige kunder
 • Er træt af, at du stadig ikke helt har gennemskuet, hvordan du kan forbedre dit website, så nye potentielle kunder finder dig og din hjemmeside
 • Ikke ved hvordan du får flere til at tilmelde sig dit nyhedsbrev
 • Er frustreret over, hvorfor besøgende på din hjemmeside eller dine nyhedsbrevslæsere ikke køber (nok) hos dig.
 • Længes efter at holde fri med god samvittighed – mens din hjemmeside gør salgsarbejdet for dig.

 

PÅ WORKSHOPPEN LÆRER DU, HVORDAN DU:

 • Tiltrækker (de rigtige) kunder
 • Får flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, så du har en salgskanal med de rigtige, potentielle købere. Det her kommer til at handle om, hvordan du sikrer kvalitet – ikke kvantitet – på din nyhedsbrevsliste
 • Gør det lettere at sælge og få nye kunder
 • Opnår at dine kunder køber hos dig igen og igen
 • Får dine kunder til at anbefale dig til andre og sende nye kunder til dig (uden at du skal bede dem om det!).

 

På workshoppen guider vi dig igennem de metoder, vi selv bruger (og har brugt de sidste + 4 år) til at tiltrække og pleje vores kunder, så vores virksomheder skaber nye kunder for os døgnet rundt og året igennem.

Også når vi har fri og holder ferie.

Du får indblik i de 5 vigtigste fokusområder indenfor søgemaskineoptimering (SEO), der gør at mange flere potentielle kunder finder dig, når de søger i Google.

Du lærer de bedste værktøjer og redskaber til at finde de helt rette søgeord og sætninger, som du VED dine kunder søger efter.

Du får arbejdsskabeloner til at udarbejde de mest effektive blogindlæg og websider, der rykker dit SEO-arbejde med 50-100%. Som du kan bruge igen og igen.

Vi lærer dig de 3 essentielle dele i kunderejsen, som er rejsen til din kundes hjerte (og pengepung), så du hurtigt og enkelt kan finde ud af, hvad der skal til for at løfte din forretning og din kundes oplevelse.

Kunderejsen er din vej til en stressfri og overkommelig arbejdsproces, som får dem, der er interesserede i dig og din virksomhed transformeret til glade, købende kunder - som derefter bliver de bedste ambassadører, der anbefaler dig og din virksomhed (og køber hos dig igen).

Når du har været på workshoppen, vil det være meget nemmere at markedsføre dig og din virksomhed og tiltrække nye kunder.

Workshoppen gør dig klar til at arbejde med SEO, kundetiltrækning og kundetilfredshed både på et overordnet plan og ned de helt små, enkle detaljer.


WORKSHOPPEN ER IKKE FOR DIG, DER:

 • Ikke har din egen virksomhed som selvstændig
 • Overhovedet ikke ved, hvad du vil sælge og til hvem
 • Ikke har plads til flere kunder
 • Håber på et mirakel eller et quick fix.


DU VED, 
WORKSHOPPEN ER DET RIGTIGE FOR DIG, HVIS DU:

 • Er selvstændig med egen virksomhed
 • Ønsker at vækste din virksomhed og har plads til flere kunder (eller vil lære, hvordan du tiltrækker en anden slags kunder end dem, du har i dag)
 • Ikke er vild med at sælge, og vil lære hvordan du ALLIGEVEL kan leve af at være selvstændig
 • Er indstillet på, at der skal handling til fra din side for at lykkes
 • Ønsker at lære de bedste metoder, der virker, og få konkret hjælp og sparring fra 2 selvstændige kvinder, der selv har udviklet 2 levedygtige virksomheder, de kan holde fri fra uden at det går ud over indtægten, kunderne eller salget.

 

Når du går hjem fra workshoppen, har du lært:


 • Hvordan onlineverden fungerer - og hvordan du bedst muligt kan spille med, så din hjemmeside eller webshop er med på side 1, når folk søger efter det, du leverer
 • Hvordan du sikre dig, at dine produkter bliver fundet på Google
 • Hvordan du bygger hjemmeside, der arbejder og sælger for dig - også når du holder fri
 • Hvordan du finder frem til, hvad dine mulige kunder egentlig søger efter, når de skal finde dig
 • Hvordan du får skabt et arbejdsflow til at tiltrække flere kunder
 • Hvordan du får flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev
 • Og hvordan du kan gøre dine kunder til fans og ambassadører (det er den letteste vej til nye kunder)
 • Hvordan du får uddannet dine besøgende til at følge dig – indtil den dag, de er klar til at handle hos dig
 • Hvordan du tiltrækker nye kunder lettere, enklere og uden at være sælgende.

 • DET FÅR DU
 • 1 hel dags workshop den 28. september 2017 kl. 9-17 (værdi 3.996 kr + moms)
 • Dine personlige skabeloner og arbejdsark, som du allerede er godt i gang med at få udfyldt, så du har noget konkret at arbejde med, når du kommer hjem
 • Vidensdeling og personlig sparring fra 2 kvinder, der har gået vejen selv med at skabe vores egne virksomheder
 • Fuld forplejning (morgenmad, frokost og lækkert i mellem måltiderne) med forkælelse af ganen og smagsløgene hele dagen
 • Kaffe, te, vand hele dagen
 • Det skønneste netværk med 9 andre ligesindede deltagere
 • Ubegrænset adgang til hemmelig, lukket facebookgruppe kun for deltagerne på workshoppen, hvor I kan sparre med hinanden om alt, I har lært, så du ikke står alene med overvejelser og ideerne efter workshoppen.


BONUS (VORES SOMMERGAVE TIL DIG)

 • 1 times individuel session med Hanne Østergaard omkring SEO, landingsider, osv. (Værdi 1.000 kr. + moms)
 • 1 times individuel session med Anne Pernille Fischer omkring kundetiltrækkende kommunikation, nyhedsbreve, freebies, automatisering, din produktpalette, livet som selvstændig osv. (Værdi 1.000 kr + moms)

Du kan booke dine gratis sessioner, når som helst og til hvad som helst - indenfor 3 måneder efter workshoppen.


DIN INVESTERING

Snup din plads på workshoppen den 28. september og bliv helt skarp på, hvordan du tiltrækker dine kunder - ved at give dem, dét de præcist søger efter. Byg dit kunde-flow, så dine kunder køber af dig igen (og igen og igen). Så får du ro i maven og tid til at arbejde med det, du brænder mest for.

Den samlede værdi af hele workshoppakken med arbejdsark, skabeloner, facebookgruppe og individuelle sessioner er: 5.996 kr. + moms.

Men vi vil gerne hjælpe dig med at få en go' sommerferie.

Derfor kan du indtil på tirsdag den 1. september kl. 23.59 få fingrene i hele pakken til 2.996 kr. + moms. 
(Du sparer 3.000 kr.)


Den 1. september kl. 00.00 stiger prisen til 3.996 kr + moms


Hvis du har brug for at overveje længere, så lukker vi for tilmeldingerne søndag den 25. juni kl. 23.59 (Uanset om der er 10 eller 5 tilmeldte.).

 

Du kan også betale i rater - halvdelen før sommer og halvdelen i august. Skriv en mail til annepernille@caretogrow.dk, så hjælper vi dig med det.


For 2.996 kr kunne du også få...

- (kun) 1 måneds SEO-abonnement.
Du ved, et af de der SEO-abonnementer hos et bureau, der lover os guld og grønne skove. (Hvis du allerede har brændt fingrene på sådan én aftale, så ved du godt nu, at de penge kunne du have brugt på kage og slik - det ville have givet den samme flade fornemmelse af fortrydelse bagefter).


- 1/2 business-fotografering hos en professionel fotograf. 
(Du får råd til at blive fotograferet, men billederne er ikke med i prisen. Det skal du betale cirka det dobbelt for).

- en håndfuld timers arbejde af en programmør, som gør hvad du siger, men som ellers ikke har forstand på, hvad hjemmesiden egentlig skal gøre for dig, så den automatisk kan tiltrække kunder og guide dem til at købe hos dig. (Så spørgsmålet er om det ikke også er penge ud af vinduet).


WORKSHOPPEN LEDES AF HANNE OG ANNE PERNILLE

Anne Pernille Fischer er selvstændig mentor for selvstændige i virksomheden Care To Grow, som hun startede i 2012. Hun rådgiver og guider selvstændige til at skabe en virksomhed, de elsker at arbejde i. Hun brænder kundetiltrækkende kommunikation, som er metoden til at tiltrække flere kunder, få flere tilmeldinger til nyhedsbrevet og skabe ambassadører og fans blandt dem, der følger din virksomhed. Det er vejen til mere salg uden at være en sælger. Hun er uddannet cand.merc og coach og har en erhvervsbaggrund som forretningsudvikler og markedsanalytiker.

Sådan siger andre om Anne Pernille:

"Jeg har på kort tid fået løst op for nogle problemer, jeg har bokset med i min virksomhed i en del år, og Anne Pernille har været en kæmpe hjælp i forhold til at skaffe mig værktøjer som jeg fremadrettet kan bruge. Jeg har allerede fået nogle værktøjer så langt ind under huden, at jeg pr. automatik bruger dem i hverdagen."

Kristina A. Colston - Skyfri

“Vil du ud over stepperne med forandring, der rykker en gang for alle, så vælg Anne Pernille ved din side. Jeg tror personligt, du skal lede meget længe efter en person, der kan noget, der minder om Anne Pernilles metode og personlighed."

Annette Lolck - Recommendation Dance & Fitness Studio


"Du har givet os mere end det aftalte. F.eks. Dine virkeligt gode ideer og sparring undervejs. Vi kunne tydeligt mærke at du – ligesom os – har stor indsigt og indlevelse i målgruppens behov.


Du har været utrolig professionel, ordholdende, kompetent, engageret, værdiskabende, fair og i det hele taget bare dejlig og omsorgsfuld at samarbejde med – vi er absolut ikke færdige med at samarbejde med dig!"

Jannie Ilum Gade - Kundemagneterne

* * *


Hanne Østergård
er selvstændig webshopsejer og SEO-konsulent. Kendt som Svanemor Hanne fra Svanebutikken.dk. Som SEO-konsulent hjælper hun andre selvstændige med at skabe en online platform, der udnytter deres onlinepotentiale bedst muligt. En platform der tiltrækker kunder igen og igen. Det er lavpraktisk SEO-viden og teknikker, der rykker dig og din forretning.

Sådan siger andre om Hanne:

"De geniale skabeloner til lige præcis mit SEO-arbejde, fik mig bedre til at forstå og ligefrem elske SEO. Jeg giver Hanne Østergård mine bedste anbefalinger. Hun er skøn som person og samtidig vild dygtig til hendes arbejde og forstår at formidle ekspertviden i øjenhøjde med mig."

Mette Svanberg – BoheaBEGRÆNSET
ANTAL PLADSER

For at give jer den bedst mulige sparring og lære jer mest muligt på workshoppen, åbner vi kun op for op til 10 workshopdeltagere ved bordet. Og vi vil virkelig rigtigt gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Afmelding og refusion er kun mulig i tilfælde af aflysning fra arrangørens side.


Husk at det kun er indtil den 1. september kl. 23.59, du kan få fingrene i hele pakken til 2.996 kr. + moms. (og spare 3.000 kr.). Derefter stiger prisen med 1.000 kr.

OBS! Sidste chance for at få en plads på workshoppen (og forkæle dig selv og din virksomhed) er søndag den 15. september kl. 23.59

Vi glæder os til at byde dig velkommen på workshoppen.


De bedste hilsner fra


Hanne Østergård og Anne Pernille FischerFlere kunder workshop

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Anne Pernille Fischer fra Care To Grow & Hanne Østergård fra Svanebutikken
+45 26620775
kontakt@svanebutikken.dk